MAIN

MAIN
klik here

MINGGU PERTAMA PERSEKOLAHAN



Sessi persekolahan 2010 telah pun bermula sejak seminggu yang lepas.
Disebabkan malas + letih + sibuk..macam-macam lagi tak sempat
nak update blog ni....hari ni la baru dapat menaip kat komputer ni. Biasa la
hari pertama sekolah macam-macam ragam ada. Hari tu punye la sibuk
macam-macam hal plak yg. terjadi. emmm dah biasa dah benda2 tu kan.



Ini namanye Eizul Aiman..hari pertama tu tak sudah-sudah menangis..geram ada , gelihati
pun ada gak tengok telatahnya tu.


Yang ni hari kedua baru menagis..dia kata teringatkan ibunya.
Dah pujuk baru lah rede .


Anak murid saya ni kembar seiras...sebelah kiri tu adiknya Shazli dan
yang sebelah kanan tu abang dia Shazlan. Sampai sekarang saya masih keliru
dengan diaorang ni , geram cute ...



Aktiviti warnakan huruf Aa. Termenung jauh Afif ni.



Ni la hasil kerja Afif ..dia ni terlebih kreatif..sepatutnya tampal plastisin tu pada huruf A.
Tengok tu dah jadi Mr. A.



Kebanyakan anak murid saya ni dah bersekolah tadika tahun lepas,
jadi tak ada masaalah dalam mengenalkan huruf..kebanyakan mereka dah
kenal huruf A-Z.



Sedang tekun menghasilkan kerja yang diberikan.
Untuk daerah Kuala Selangor dan mungkin juga daerah lain..uniform
prasekolah masih belum dapat lagi ..so mereka ni masih lagi tidak memakai
uniform.
TQ, aktiviti ni saya ambil dari idea Zila .

Tiada ulasan:

MINGGU PERTAMA PERSEKOLAHAN



Sessi persekolahan 2010 telah pun bermula sejak seminggu yang lepas.
Disebabkan malas + letih + sibuk..macam-macam lagi tak sempat
nak update blog ni....hari ni la baru dapat menaip kat komputer ni. Biasa la
hari pertama sekolah macam-macam ragam ada. Hari tu punye la sibuk
macam-macam hal plak yg. terjadi. emmm dah biasa dah benda2 tu kan.



Ini namanye Eizul Aiman..hari pertama tu tak sudah-sudah menangis..geram ada , gelihati
pun ada gak tengok telatahnya tu.


Yang ni hari kedua baru menagis..dia kata teringatkan ibunya.
Dah pujuk baru lah rede .


Anak murid saya ni kembar seiras...sebelah kiri tu adiknya Shazli dan
yang sebelah kanan tu abang dia Shazlan. Sampai sekarang saya masih keliru
dengan diaorang ni , geram cute ...



Aktiviti warnakan huruf Aa. Termenung jauh Afif ni.



Ni la hasil kerja Afif ..dia ni terlebih kreatif..sepatutnya tampal plastisin tu pada huruf A.
Tengok tu dah jadi Mr. A.



Kebanyakan anak murid saya ni dah bersekolah tadika tahun lepas,
jadi tak ada masaalah dalam mengenalkan huruf..kebanyakan mereka dah
kenal huruf A-Z.



Sedang tekun menghasilkan kerja yang diberikan.
Untuk daerah Kuala Selangor dan mungkin juga daerah lain..uniform
prasekolah masih belum dapat lagi ..so mereka ni masih lagi tidak memakai
uniform.
TQ, aktiviti ni saya ambil dari idea Zila .