MAIN

MAIN
klik here

PERTANDINGAN PAKAIAN BERAGAM

Pada 22 Oktober yang lepas sekolah telah mengadakan Minggu Pusat Sumber 2009 dengan mengadakan berbagai aktiviti khas untuk semua murid-murid sekolah termasuklah murid prasekolah. Dengan kekangan masa yang tak bercukupan dan kesibukan tugas , cikgu Jamiah ( penyelaras Pusat Sumber ) telah menyediakan satu pertandingan yang ringkas tetapi menarik ...nak tau ( pertandingan pakaian beragam ) best kan. Murid-murid diminta bergaya dengan pakaian masing-masing di atas pentas. Tapi malangnye aksi mereka di atas pentas tak dapat nak rakam sebab masa tu cikgunye control untuk background music...Bila tengok diaorang ni dah makeover ..cute rasenye..



Dari kiri...Fatin , Aishah , Anis( pemenang tempat ketiga ) dan Nurul


Yang ni Naziha ( pemenang tempat kedua ) dan Shahirah



Ini Ainol dan Nurin ( pemenang tempat pertama )




Aidil , Hazimi dan Izzat



                                                 Yang boy ni....Syahhmi


Ini pula Rusydina , Ain dan Batrisyia




Para peserta diminta semuanye naik ke pentas pada akhir pertandingan.









Hadiah telah disampaikan pada keesokkan harinye oleh Puan Junainah Musa ( Guru Cemerlang )

Pemenang pertama Nurin Zharifah


Pemenang kedua dan ketiga

1 ulasan:

Ieda the Rainbow Princess berkata...

Nurin yg cute..!Mmg layak dpt tmpt pertama!Hihi..

PERTANDINGAN PAKAIAN BERAGAM

Pada 22 Oktober yang lepas sekolah telah mengadakan Minggu Pusat Sumber 2009 dengan mengadakan berbagai aktiviti khas untuk semua murid-murid sekolah termasuklah murid prasekolah. Dengan kekangan masa yang tak bercukupan dan kesibukan tugas , cikgu Jamiah ( penyelaras Pusat Sumber ) telah menyediakan satu pertandingan yang ringkas tetapi menarik ...nak tau ( pertandingan pakaian beragam ) best kan. Murid-murid diminta bergaya dengan pakaian masing-masing di atas pentas. Tapi malangnye aksi mereka di atas pentas tak dapat nak rakam sebab masa tu cikgunye control untuk background music...Bila tengok diaorang ni dah makeover ..cute rasenye..



Dari kiri...Fatin , Aishah , Anis( pemenang tempat ketiga ) dan Nurul


Yang ni Naziha ( pemenang tempat kedua ) dan Shahirah



Ini Ainol dan Nurin ( pemenang tempat pertama )




Aidil , Hazimi dan Izzat



                                                 Yang boy ni....Syahhmi


Ini pula Rusydina , Ain dan Batrisyia




Para peserta diminta semuanye naik ke pentas pada akhir pertandingan.









Hadiah telah disampaikan pada keesokkan harinye oleh Puan Junainah Musa ( Guru Cemerlang )

Pemenang pertama Nurin Zharifah


Pemenang kedua dan ketiga