MAIN

MAIN
klik here

KENANGAN DI HOTEL HERITAGE IPOH


27 Oktober 2009 yg. lepas , mesyuarat penyelarasan data prasekolah telah diadakan di Hotel Heritage Ipoh. Ramai yang terlibat termasuklah Penolong pengarah prasekolah Negeri Selangor , Penyelia prasekolah Negeri Selangor , penolong pegawai prasekolah pendidikan daerah dan juga guru-guru parasekolah dari setiap daerah.



Cikgu-cikgu dari daerah lain...ni cikgu dari Sabak Bernam...huh..tekun betul.
 

Hai Hadhriz....akak memang nak tq banyak2 kat awak yg banyak tolong akak .


Sempat posing dalam bilik hotel...








Yang ni cikgu dari daerah Petaling perdana...cute la you ni..
Eh..phone abang ke...



Bersarapan pagi sambil didendangkan lagu instrumental.



Pic yang ni memang paling best , sebabnye setiap malam piano ni akan dimainkan..lagu dia feeling habis.., hilang masaalah sekejap bila dengar piano ni....ingat abang kat rumah da...


Kak Zehan pun minat juga nak pic kat piano ni.




Pas tu yang lain pun ikut pic sama. Tengok tu..berbagai gaya




Gambar ni paling kelakar...senyum ye..




Di ruangan makan hotel ni ada laluan ikan buatan sendiri yg. dialirkan ke air terjun dan dalamnye ada ikan kap jepun..syoknye bila makan sambil tengok ikan berenang..









Pic ni diambil dari tingkat 3 kitaorang mesti makan kat meja di sebelah kolam ikan tu.




Ni...pic terakhir yg. diambil kat hotel tu..sayonara Heritage , kalau youalls nak honeymoon ..boleh lah menginap kat Heritage Hotel....akhir sekali tq to my boss sebab bawa kitaorang pergi mesyuarat ni.







Tiada ulasan:

KENANGAN DI HOTEL HERITAGE IPOH


27 Oktober 2009 yg. lepas , mesyuarat penyelarasan data prasekolah telah diadakan di Hotel Heritage Ipoh. Ramai yang terlibat termasuklah Penolong pengarah prasekolah Negeri Selangor , Penyelia prasekolah Negeri Selangor , penolong pegawai prasekolah pendidikan daerah dan juga guru-guru parasekolah dari setiap daerah.



Cikgu-cikgu dari daerah lain...ni cikgu dari Sabak Bernam...huh..tekun betul.
 

Hai Hadhriz....akak memang nak tq banyak2 kat awak yg banyak tolong akak .


Sempat posing dalam bilik hotel...








Yang ni cikgu dari daerah Petaling perdana...cute la you ni..
Eh..phone abang ke...



Bersarapan pagi sambil didendangkan lagu instrumental.



Pic yang ni memang paling best , sebabnye setiap malam piano ni akan dimainkan..lagu dia feeling habis.., hilang masaalah sekejap bila dengar piano ni....ingat abang kat rumah da...


Kak Zehan pun minat juga nak pic kat piano ni.




Pas tu yang lain pun ikut pic sama. Tengok tu..berbagai gaya




Gambar ni paling kelakar...senyum ye..




Di ruangan makan hotel ni ada laluan ikan buatan sendiri yg. dialirkan ke air terjun dan dalamnye ada ikan kap jepun..syoknye bila makan sambil tengok ikan berenang..









Pic ni diambil dari tingkat 3 kitaorang mesti makan kat meja di sebelah kolam ikan tu.




Ni...pic terakhir yg. diambil kat hotel tu..sayonara Heritage , kalau youalls nak honeymoon ..boleh lah menginap kat Heritage Hotel....akhir sekali tq to my boss sebab bawa kitaorang pergi mesyuarat ni.