MAIN

MAIN
klik here

BELAJAR BUAT BLOG

Lama betul rasanye tak tulis apa-apa dan buat report yg. biasa-biasa tu... ha hari ni nak tunjukkan cikgu-cikgu sekolah SAAS belajar buat blog.........................

Tengok  apa tu

Mula-mula buat email..................bila dah berjaya buat email baru le daftar blogger






Ini teacher Faridah dia nak belajar untuk tukar layout blog



Ye dah berjaya..............................




Rileksnye.........bestkan kalau ada blog sendiri leh crita macam-macam inilah luahan hati Cikgu Haslinda dan Cikgu Kamisah.




Ha buat apa tu , tengok gambar abang sayang ye..... boleh kongsi tengok ?......




Khusyuk nye...ni cikgu ICT kitaorang .....begitu tekun menyiapkan blog sekolah
kami.



Inilah wakil guru lelaki yang datang belajar buat blog...yg lain ada hal....makan ke atau menyembang.




Inilah cikgu nye yang dok sibuk ajar diaorang ni buat blog...siapa lagi aku la..minta maaflah kalau masa belajar tu ada yang kurang faham...........sebenarnye diaorang ni lagi terror bab internet ni...okey la cukup setakat ni

Tiada ulasan:

BELAJAR BUAT BLOG

Lama betul rasanye tak tulis apa-apa dan buat report yg. biasa-biasa tu... ha hari ni nak tunjukkan cikgu-cikgu sekolah SAAS belajar buat blog.........................

Tengok  apa tu

Mula-mula buat email..................bila dah berjaya buat email baru le daftar blogger






Ini teacher Faridah dia nak belajar untuk tukar layout blog



Ye dah berjaya..............................




Rileksnye.........bestkan kalau ada blog sendiri leh crita macam-macam inilah luahan hati Cikgu Haslinda dan Cikgu Kamisah.




Ha buat apa tu , tengok gambar abang sayang ye..... boleh kongsi tengok ?......




Khusyuk nye...ni cikgu ICT kitaorang .....begitu tekun menyiapkan blog sekolah
kami.



Inilah wakil guru lelaki yang datang belajar buat blog...yg lain ada hal....makan ke atau menyembang.




Inilah cikgu nye yang dok sibuk ajar diaorang ni buat blog...siapa lagi aku la..minta maaflah kalau masa belajar tu ada yang kurang faham...........sebenarnye diaorang ni lagi terror bab internet ni...okey la cukup setakat ni