BUDAK-BUDAK PRASEKOLAH DENGAN KOSTUM KATUN.

Posting yg. ni sebenarnya dah ada dah ari tu tapi terpadam... so saya masukkan semula
untuk tatapan blogger ....Kalau ada ibubapa pelajar saya yg. masuk sini pas tu  tengok
gambar anak-anak pra ni rasa tak selesa ...bagi tau la ye. Sebenarnya gambar ni diedit atas kemahuan
pelajar tu sendiri untuk simpanan dia orang, kan mereka ni kuat berkhayal dgn. dunia fantasi..
suka menjadi hero , suka jadi org  yg. hebat dpt. menyelamatkan orang dan suka berimaginasi
berimpian menjadi cantik...biasalah tu kanak-kanak memang suka berangan-angan dan berkhayal atau 
berimaginasi.
so...tengok lah perubahan dia orang ni.
Saya edit guna photoshop dan jadikan gambar anime ni menjadi Rusydina.
Yang ni nak jadi geng Naruto...... 
Gambar Batrisyia ni memang saya suka edit selalu... sebab dia ni fotogenik.
Power Rangers pun ada........
Dia ni sebenarnye suka menangis...bila gini keadaannya ..sebaliknya la jadinya.
Tu la orang kata jangan tertipu dengan gambar atau photo ,mudah diubahsuai.
Naziha menyamar jadi Snowwhite
Yang ni Ain ala ala Snow White.
 
Gambar kenangan bersama Upin dan Ipin.
Budak-budak prasekolah ni memang suka gambar diaorang dijadikan watak katun
kegemaran mereka. Selalunya saya cuci gambar diaorang ni dan beri pada mereka sebagai kenangan
semasa di prasekolah.

3 ulasan:

Cybernetics Mind berkata...

wahhhh...
comel2 belaka adik2 ni

LIZA berkata...

tq..Cybernetics Mind...

NADI PERMATA berkata...

Cantinya. n best la yg gambar kelas upin tu..

BUDAK-BUDAK PRASEKOLAH DENGAN KOSTUM KATUN.

Posting yg. ni sebenarnya dah ada dah ari tu tapi terpadam... so saya masukkan semula
untuk tatapan blogger ....Kalau ada ibubapa pelajar saya yg. masuk sini pas tu  tengok
gambar anak-anak pra ni rasa tak selesa ...bagi tau la ye. Sebenarnya gambar ni diedit atas kemahuan
pelajar tu sendiri untuk simpanan dia orang, kan mereka ni kuat berkhayal dgn. dunia fantasi..
suka menjadi hero , suka jadi org  yg. hebat dpt. menyelamatkan orang dan suka berimaginasi
berimpian menjadi cantik...biasalah tu kanak-kanak memang suka berangan-angan dan berkhayal atau 
berimaginasi.
so...tengok lah perubahan dia orang ni.
Saya edit guna photoshop dan jadikan gambar anime ni menjadi Rusydina.
Yang ni nak jadi geng Naruto...... 
Gambar Batrisyia ni memang saya suka edit selalu... sebab dia ni fotogenik.
Power Rangers pun ada........
Dia ni sebenarnye suka menangis...bila gini keadaannya ..sebaliknya la jadinya.
Tu la orang kata jangan tertipu dengan gambar atau photo ,mudah diubahsuai.
Naziha menyamar jadi Snowwhite
Yang ni Ain ala ala Snow White.
 
Gambar kenangan bersama Upin dan Ipin.
Budak-budak prasekolah ni memang suka gambar diaorang dijadikan watak katun
kegemaran mereka. Selalunya saya cuci gambar diaorang ni dan beri pada mereka sebagai kenangan
semasa di prasekolah.