MAIN

MAIN
klik here

AWARD DARI KU KHAS UNTUK SAHABAT BLOGGER

Rasanye dah banyak terima award tapi tak de pulak balasannye. Ni saya cipta khas untuk semua rakan bloggers. Ambil tau jangan tak ambil. Kalau tak menarik jangan marah...gantung kat bolg ye.
 Saya baru belajar cara membina background untuk laman web ni saya dah pasang okey tak ? beri komen ye !
Pas tu belajar plak buat award ni....seronoknye..Kalau nak belajar buat background dengan saya boleh je..nanti
catatan akan datang saya tunjukkan cara buatnye..Itupun ramai yang dah tau...tapi saya baru belajar.

6 ulasan:

.:Mas Ayu @ Minah Kiwi:. berkata...

salam kak liza...thanks yer for the award..nanti minah kiwi tempek kat blog nanti

Jaiman Asli berkata...

wah terima kasih awardnya, langsung saya bawa yach..

Rizky2009 berkata...

maaf baru bisa ambil awardnya sekarang, thx's awardnya

lover berkata...

nice tip,nice info and nice blog...
sucses ya...
have nice day and keep smile with me.
peace...

NURA berkata...

salam sobat
terimakasih ya,,AWARDnya dipasang juga di blog cantik ini.
terimakasih juga atas pemberian AWARDnya,,saya sudah ambil.

selamat menyambut hari raya idhul fitri.

金玲 秘密崇拜者, tee.tee 三通三通 berkata...

Thanks for the Award mom Liz, should i share again this award or not, thanks...

AWARD DARI KU KHAS UNTUK SAHABAT BLOGGER

Rasanye dah banyak terima award tapi tak de pulak balasannye. Ni saya cipta khas untuk semua rakan bloggers. Ambil tau jangan tak ambil. Kalau tak menarik jangan marah...gantung kat bolg ye.
 Saya baru belajar cara membina background untuk laman web ni saya dah pasang okey tak ? beri komen ye !
Pas tu belajar plak buat award ni....seronoknye..Kalau nak belajar buat background dengan saya boleh je..nanti
catatan akan datang saya tunjukkan cara buatnye..Itupun ramai yang dah tau...tapi saya baru belajar.